Kleine en grote vloten uitrusten

Kleine en grote vloten uitrusten

Bent u wagenparkmanager en zoekt u het ideale rekkensysteem voor de bestelwagens in uw service fleet? De professionele bott vario3 voertuiginrichting is perfect voor de standaardisering van uw vloot. Met de perfecte en duurzame inrichting van uw wagenpark kan de lading vlot en gebruiksvriendelijk vastgemaakt worden en gereedschapskoffers, machines, benodigdheden en kleine onderdelen systematisch en veilig weggeborgen. Dat vereenvoudigt het management van uw wagenpark en helpt u voordelig en efficiënt te werken. Voor om het even welk project: Met onze modulesystemen bent u klaar voor alle uitdagingen.

Voertuigapparatuur voor het wagenpark van een energiebedrijf.

Vloten naar uw behoeften ingericht

Vloten naar uw behoeften ingericht

Wanneer u meer verwacht dan enkel de installatie van een voertuiginrichting, bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons vanaf het begin goed opgevangen - van de planning, over de uitvoering tot de levering van uw service fleet. Wij installeren voor u elektronische componenten en veel andere toebehoren. U krijgt bij ons bijvoorbeeld moderne oplossingen uit het IoT-bereik (Internet of Things) en de intralogistiek in de voertuiginrichting voor het optimaliseren van uw processen en workflow. Samen met u bouwen we aan het efficiënte wagenparkmanagement van de toekomst. Samen vinden we de gepaste oplossing voor uw wagenpark!

Bedrijfswageninrichting voor kleine en grote wagenparken

Voertuigconversie door professionals

Voertuigconversie door professionals

U profiteert bij ons van meer dan 30 jaar ervaring in het uitrusten van wagenparken van uiteenlopende groottes. Met deze deskundigheid kunt u uw dagelijkse opdrachten efficiënt afhandelen. Veel elementen voor het vastleggen van de lading bieden u dagelijks een praktisch voordeel en sparen tijd en geld. U krijgt van ons uitgebreid advies over de details en een individuele planning van de voertuiginrichting voor uw wagens.

Naast de bott vario3 voertuiginrichting krijgt u bij ons indien gewenst uitbreidingen van de elektronica in uw wagens en een sticker op uw wagens. Bovendien bieden we u speciale inrichtingen, bijkomende uitrusting, een opschrift op de bestelwagen, transport en vergunningen. Laat u overtuigen door onze uitgebreide internationale Full Service!

Bedrijfswageninrichting en de juiste voertuigwikkels voor uw bedrijfswagen uit één hand

We geven u nuttige tips over welke voertuigen in het wagenpark het best geschikt zijn voor uw opdrachten en welke componenten belangrijk zijn in uw voertuiginrichting. Onze experts plannen uw uniek voertuigconcept en houden hierbij rekening met alle daarbij horende factoren zoals productiviteitsverhoging, ergonomie, functionaliteit en overzicht. Dit doen we voor zowel elektrische als traditionele voertuigen.

Risicomanagement

Als gecertificeerde uitbouwpartner werken we nauw samen met de autoproducenten. De bott vario voertuiginrichting heeft ontelbare crashtests met succes doorstaan en is gecertificeerd met het Duitse GS-keurmerk. Dat betekent maximale veiligheid voor de bestuurder en minimaal risico voor de wagenparkbeheerder.

Uitgebreid netwerk in de industrie

Door ons groot netwerk, onze samenwerkingen en onze jarenlange partnerschappen met autoproducten en leasingfirma’s krijgt u bij ons een individuele one-stop-shop oplossing. Het maakt niet uit of u nu kiest voor een geleasede vloot of de wagens liever aankoopt. Wij brengen u op de hoogte van trends en doorlopen alle nodige stappen voor u. Wij rusten al lang grote service fleets uit voor bekende Duitse ondernemingen.

Advies en ondersteuning

Beratungsgespräch zum Thema Fahrzeugeinrichtung

Laadruimbekleding & Ladingszekering

Altijd veilig op weg met uw bedrijfswageninrichting.
Voertuiguitrusting voor ambachtslieden, een timmerman met haar bestelwagen

Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim: Wandbekleding, Laadruimbekleding voor plafond & Bodemplaten.
Lading vastzetten: bedrijfswageninrichting voor bestelwagens

Ladingszekering

Zet lading en uitrusting vast met de beproefde sjorrails of met onze nieuwe C-Lash bevestiging.

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder! De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*