Individuele planning en overleg

Individuele planning en overleg

Bent u op zoek naar een innovatieve oplossing voor handmatige assemblage met gelijktijdige orderverzameling? Of misschien een geavanceerd productiesysteem dat op de toekomst is gericht en verder gaat dan de gebruikelijke procedures? Met het avero werkpleksysteem bieden wij u het perfecte kader om efficiëntie, ergonomie en veiligheid op uw werkplekken te garanderen.

Met onze planningsservice in 3D visualiseren wij uw project vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke oplossing. Samen met competente partnerbedrijven bieden wij u individuele oplossingen voor handmatige montage, inclusief de aansluiting op de reeds bestaande productiesystemen en de bestaande IT-infrastructuur.

Advies en informatie voor werkpleksystemen

Handmatige montage in overgang

Opdat uw industriële onderneming onder de moderne, wereldwijde economische omstandigheden duurzaam succes zou kennen, moet zij vooral aanpasbaar blijven. Dit is de enige manier waarop u snel genoeg kunt reageren op nieuwe productvereisten. Het modulaire ontwerp van een avero-werkstation is veelzijdig en flexibel. Een permanente aanpassing en uitbreiding van afzonderlijke componenten is dus gemakkelijk mogelijk.

Dankzij het integratieve modulaire systeem kunt u individuele, multi-station systemen, assemblage- of transportlijnen en staging trolleys samenstellen uit slechts een paar verschillende componenten. Dankzij de speciale avero-verbindingstechniek heeft u de mogelijkheid om seriedelen van staal te combineren met samenstellingen van aluminium profielen. Op de perfo geperforeerde wanden en ergonomisch verstelbare materiaalrekken kunt u alle soorten apparatuur netjes en snel binnen handbereik opbergen.

Onze diensten voor u

In het begin stellen we veel vragen. Wij beginnen te begrijpen hoe u werkt, ontwikkelen een begrip van uw product, uw productiegebied, het productiesysteem en de bijbehorende omstandigheden. Wij bekijken hoe u momenteel monteert en ontwikkelen een idee van hoe het er in de toekomst zal uitzien.

Samen met u zetten we de eerste stappen. Op basis van uw ideeën ontwikkelen we samen de montagevolgorde, de materiaalstroom, de looppaden en ontwerpen we de eerste lay-out - de indeling van de werkplekken.

Daarna gaan we in detail voor de 3D-planning. Wij ontwerpen alle werkplekken volgens ergonomische normen. Wij passen de opslagoppervlakken en FIFO -rails exact aan uw ladingdragers en containers aan. Onze ontwerpers ontwikkelen voor u individuele eisen die verder gaan dan ons avero-systeem.

Het ontwerp wordt een functioneel assemblagesysteem. Wij werken samen met u de verdere details uit. Wij blijven altijd met u in dialoog via webvergaderingen of presentaties ter plaatse. Wij produceren avero op onze snelle en nauwkeurige apparatuur in Duitsland. Via ons uitgebreide netwerk van partners en leveranciers kopen wij speciale onderdelen volgens uw wensen.

Wij leveren de avero individuele werkstations volledig gemonteerd, zodat ze klaar zijn voor onmiddellijk gebruik. Dit maakt een korte en efficiënte omschakeling mogelijk. De avero assemblagelijnen zijn voorgemonteerd. Wij optimaliseren de verpakkingsmaten op basis van economische aspecten. Ons bekwaam montageteam neemt de demontage of ombouw van bestaande lijnen over - wereldwijd.

Flexibele assemblagesystemen blijven zich ontwikkelen. Ze leren. Daartoe is het belangrijk om vanaf het begin te vertrouwen op een modulair uitbreidbaar werkpleksysteem. Controleer regelmatig de efficiëntie van het montagesysteem samen met uw bottonspecialist. Wijzigingen kunnen snel worden doorgevoerd. U kunt veel aanpassingen direct in het systeem doen. Al het andere implementeren wij op korte termijn met nieuwe modules of accessoires.

Kontact opnemen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*