Oplossingen voor ambacht

Overzicht en veiligheid

Oplossingen voor ambacht

Overzicht en veiligheid

Uw werk vergt alles van uw wagen? Hij moet robuust en sterk zijn? Dan hebt u een duurzame voertuiginrichting van de beste kwaliteit nodig. Dan bent u bij ons aan het goede adres. U krijgt van ons een individuele offerte voor een bott vario3 voertuiginrichting, die perfect aangepast is aan uw noden. Bovendien krijgt u nuttige tips over uw voertuiginrichting. Wij configureren die individueel naar uw noden - optimaal aangepast aan uw vak of bedrijf.

Voertuiguitrusting voor ambachtslieden, een timmerman met haar bestelwagen

De mobiele werkplaats

De mobiele werkplaats

U kunt als alternatief voor de individueel geconfigureerde inrichting ook elementen uit ons aantrekkelijk modulesysteem uitkiezen. De voorgeconfigureerde module is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Ze biedt u een uitstekende functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De inrichting is gemaakt uit aluminium. Dat heeft een laag gewicht en is bovendien zeer sterk en duurzaam.

Bij ons krijgt u niet enkel een inrichting in uw voertuig. We ondersteunen u ook met onze diensten in verband met de voertuiginrichting, zodat u zich volledig op uw job kunt concentreren. De bott vario3 voertuiginrichting biedt u de beste voorwaarden voor een gesofisticeerd kwaliteitsmanagement in uw beroep.

Bedrijfswageninrichting voor vakmensen, uitschuifbare vloermodule voor elektriciens

Laadruimbekleding & Ladingszekering

Altijd veilig op weg met uw bedrijfswageninrichting.
Voertuiguitrusting voor ambachtslieden, een timmerman met haar bestelwagen

Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim: Wandbekleding, Laadruimbekleding voor plafond & Bodemplaten.
Lading vastzetten: bedrijfswageninrichting voor bestelwagens

Ladingszekering

Zet lading en uitrusting vast met de beproefde sjorrails of met onze nieuwe C-Lash bevestiging.

Catalogus downloaden

Catalogus downloaden

Een bott vario3 bedrijfswageninrichting helpt u dagelijks economisch te werken met uw servicewagen. Gereedschap en materiaal kunnen met de bott vario3 bedrijfswageninrichting in uw bestelwagen worden opgeborgen, zodat u er snel en ergonomisch bij kunt.

De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder! De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*