Kleine bestelwagens

De compacte bestelwagen

Kleine bestelwagens

De compacte bestelwagen

Vooral in de stad zijn kleine voertuigen ideaal. De compacte afmetingen van minibusjes of kleine bestelwagens zijn uitermate geschikt voor het verkeer in de stad: ze zijn wendbaar en hebben weinig parkeerplaats nodig. Daarenboven kunnen kleine bestelwagens ondanks hun compacte design op een veilige manier veel laadruimte bieden. Het komt neer op de juiste voertuiginrichting.

Kleine bestelwagens laten een grote nuttige last toe en bieden voldoende laadruimte voor snelle inzet in een stedelijke omgeving. Een laag verbruik met toch voldoende laadvolume maken van kleine bedrijfsvoertuigen zoals bestelwagens veelzijdige hulpmiddelen. Een ombouw van dergelijke voertuigen tot een dienstvoertuig is daarom bijzonder geschikt voor ambachten en diensten na verkoop.

Aangezien deze compacte wagens onder de categorie voertuigen met een maximaal totaalgewicht van 3,5 ton vallen, gelden ze als personenvoertuigen en mogen ze bestuurd worden met een rijbewijs B. Bovendien zijn kleinere bestelwagens milieuvriendelijk, aangezien hun verbruik vergelijkbaar is met dat van een personenwagen.

Bedrijfswageninrichting voor kleine bestelwagens: Ladingbeveiliging voor kleine bestelwagens

Groter dan je denkt

Groter dan je denkt

Voor handelaars zijn kleine bestelwagens erg aantrekkelijk en voordelig. Wie verschillende soorten voertuigen met elkaar vergelijkt, vindt al snel de passende oplossing. Ook elektrische kleine bestelwagens worden steeds vaker gebruikt voor steeds grotere afstanden. We bieden u voor alle gangbare modellen en fabrikanten de perfect passende bott vario3 voertuiginrichting.

Indien gewenst, kunnen we de laadruimte uitbreiden met een extra niveau. Onze ondervloerse oplossing omvat een dubbele bodem, waarin zich laden bevinden. De inhoud is zo van buiten ergonomisch verantwoord bereikbaar De laadruimbekleding beschermt de binnenkant van uw voertuig en behoudt lang zijn waarde. Geïntegreerde rails aan de zijwanden bieden veel mogelijkheden om uw vracht vast te leggen.

De beschikbare inrichtingsoplossingen voor uw voertuig kunt u bekijken in onze catalogus.

bodemrekken voor paneelwagens en bestelwagens

De bott vario3 voertuiginrichting wordt regelmatig getest in crashtests. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles op zijn plaats blijft, ook bij een ongeval. Onze voertuiginrichting voldoet aan de relevante voorschriften voor het beveiligen van de lading.

De montage en bevestiging van onze voertuiginrichting aan de carrosserie van uw kleine bestelwagen gebeurt door onze opgeleide en gecertificeerde vaklui. De G-krachten die ontstaan bij plots remmen, worden optimaal verdeeld en opgevangen. Alles blijft op zijn plaats en is ook na extreme belasting nog steeds gemakkelijk bereikbaar. De modules van onze voertuiginrichting zijn gemaakt uit aluminium, aangevuld met enkele elementen uit licht kunststof. Dit zorgt voor een erg laag gewicht voor een uitstekende sterkte.

Laat u adviseren door een bott servicepartner in uw buurt om uw perfecte inrichting te vinden!

Laadruimbekleding & Ladingszekering

Voertuiguitrusting voor ambachtslieden, een timmerman met haar bestelwagen

Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim: Wandbekleding, Laadruimbekleding voor plafond & Bodemplaten.
Lading vastzetten: bedrijfswageninrichting voor bestelwagens

Ladingszekering

Zet lading en uitrusting vast met de beproefde sjorrails of met onze nieuwe C-Lash bevestiging.

Een vraag stellen

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder! De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*