Ordebewaker

Ordebewaker

De bott koffersystemen en bottBoxen organizeren kleine onderdelen. Deze zijn dus overzichtelijk en snel bij de hand. De bottBox kan als een lade uit het uitrustingsrek van de bott vario3 inrichting worden getrokken en kan indien nodig ook volledig worden verwijderd. De bottBoxen en bott koffersystemen passen niet alleen in de bott vario3 bedrijfswageninrichting, maar ook in de cubio werkplaatsinrichting en het avero werkpleksysteem. Met de opslagsystemen van bott bent u flexibel uitgerust en hebt u uw gereedschap en materialen altijd precies waar u ze nodig hebt.

Oplossing voor bedrijfswageninrichting

Ophanghaken

Ophanghaken

Net als de bott koffersystemen en de bottBoxen kan ons perfo-assortiment worden gebruikt voor alle bott-productgebieden. perfo biedt een uniform systeem met talrijke verschillende haken en gereedschapshouders. De perfo geperforeerde platen zijn bijzonder geschikt voor montage aan de muur of op een werkbank. Bovendien bieden vrijstaande perfo rekken en perfo mobielen vele mogelijkheden voor flexibele positionering van gereedschappen en materialen. De perfo haken kunnen ook worden gebruikt in de bott vario3 bedrijfswageninrichting.

Oplossing voor voertuig en werkplaats

Accessoires voor voertuig en werkplaats

FAQ - Koffer

Indien u het vorige systeem van onze koffers gebruikt en reeds een nieuwe bott vario3 bedrijfswageninrichting hebt of wenst aan te schaffen, zullen wij de belangrijkste vragen beantwoorden.

In het algemeen bevelen wij het gebruik van de nieuwe Systainer³ producten aan, aangezien deze optimaal zijn aangepast aan de nieuwe bott vario3 bedrijfswageninrichting. De vorige varioSafe en varioSort koffers kunnen met behulp van een adapterset op de kofferrekken (B4 + B5) worden opgeborgen.

Nee - Door de nieuwe systeemafmetingen van de bott vario3 passen de varioSafe koffers niet op de montagerails.

Nee - Door de nieuwe systeemafmetingen van de bott vario3 passen de varioSort koffers niet op de montagerails.

Nee - Door de nieuwe systeemafmetingen van de vario3 passen de varioStore draagboxen niet op de montagerails.

Nee - Door de nieuwe systeemafmetingen van de bott vario3 passen de varioSlide laden niet op de montagerails.

Nee - Door de nieuwe systeemafmetingen van de vario3 passen de draadmanden van de varioCart niet op de montagerails.

Net als de vorige generatie kan de nieuwe Systainer³ worden opgeborgen in kleprekken of op de legborden. De basisafmetingen van de Systainer zijn ongewijzigd.

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*