Oplossingen voor laadbakken, pick-ups en personenwagens

Oplossingen voor laadbakken, pick-ups en personenwagens

Wie vaak met een bestelwagen met open laadbak rijdt, weet dat het soms een uitdaging is de lading en de uitrusting goed vast te maken. Met de opbouw voor laadbakken bottTainer bieden we u hierbij de nodige hulp. De hoogwaardige transportbox voor lichte vrachtwagens organiseert de opslagruimte perfect. De kist voor laadbakken zorgt voor overzicht over uw gereedschap, machines en kleine onderdelen in uw laadbak - zowel bij enkele als bij dubbele bestuurderscabines.

Het Systainer³ koffersysteem correct vervoeren in een auto

Alles overzichtelijk weggeborgen.

Alles overzichtelijk weggeborgen.

De robuuste structuur geeft de container een hoge stabiliteit. bott maakt de zijkanten en de bodem van de gereedschapskist uit veerkrachtige gegalvaniseerde staalplaten, de randen zijn bijkomend verstevigd. De bescherming tegen opspattend water houdt de inhoud van de opslagboxen droog. Met het tweepuntsslot is de transportdoos veilig afgesloten. De bottTainer is beschikbaar voor verschillende inrichtingen, zowel voor uw bestelwagen met laadbak als voor uw pick-up. Het is de perfecte grote gereedschapskoffer voor op een laadbak.

bott biedt praktische hulpmiddelen aan om uw lading op uw laadbak vast te maken, zoals stevige doeken om uw lading vast te leggen op de laadbak. Daarmee legt u los materiaal beduidend beter vast op de open laadbak dan met een traditioneel net met grote gaten. We hebben het luchtdoorlatende maar uiterst sterke zeil ontwikkeld om bijvoorbeeld fijn zand of groenafval goed op de laadbak vast te houden. Kleine en lichte voorwerpen blijven zo ook bij sterke wind of plots remmen veilig op de laadbak liggen. Het zeil van bott biedt bovendien het grote voordeel dat van buitenaf niet zichtbaar is wat eronder ligt. Zo beschermt u uw laadbak ook tegen diefstal.

 

Bedrijfswageninrichting voor platformvoertuigen, voorbeeld carrosserie met persoon

bottTainer powered by STIHL

In samenwerking met STIHL hebben wij voor onze bottTainer nieuwe elementen ontwikkeld. Voor de STIHL-accu's zijn opladers geïntegreerd, die schoon, droog en veilig zijn opgeborgen. De nieuwe bottTainer powered by STIHL is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en optioneel ook met klimaatregeling (met verwarming en ventilatie).

Het opladen en opslaan van accu’s op de open laadbak

Batterijen opladen en opslaan op de flatbed

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder! De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*