De perfecte bestelwagen

De perfecte bestelwagen

Bestelwagens zijn enorm veelzijdig. Of ze nu als bestelwagen, met een kofferstructuur of met een open laadbak gemaakt zijn, er zijn praktisch geen beperkingen voor het gebruik. Daarvoor moeten ze steeds uitgerust zijn als optimale bedrijfsvoertuigen. Hebt u een aanpassing van uw bestelwagen nodig voor eender welk doel? We bieden voor elk professioneel gebruik de gepaste oplossing. U hebt niet altijd een vrachtwagen nodig om veel ruimte te hebben in uw mobiele werkplaats.

Bedrijfswageninrichting: opbergsystemen voor de bedrijfswagen

De vrachtwagen is passé, vandaag: Het bedrijfsvoertuig

De vrachtwagen is passé, vandaag: Het bedrijfsvoertuig

De aanpassing van uw bestelwagen met een bott vario3 voertuiginrichting helpt u om dagdagelijks economisch te werken met uw bedrijfsvoertuig. Gereedschap en materialen kunt u met de bott vario3 voertuiginrichting zo in uw bestelwagen opbergen, dat u ze snel en ergonomisch kunt bereiken.

Met de bott vario3 voertuiginrichting kunt u in uw voertuig de lading zeer goed vastmaken, dankzij de talrijke bevestigingspunten voor spanriemen. Het is voor ons belangrijk dat u steeds veilig onderweg bent.

U wordt bij de planning en de opbouw van de binneninrichting van uw bestelwagen bijgestaan door de bott servicepartner in uw buurt. Zo kunt u zich concentreren op uw arbeid terwijl onze experts zorgen voor de ombouw.

Perfecte bestelwagenstellingen voor alle beroepen

Laadruimbekleding & Ladingszekering

Altijd veilig op weg met uw bedrijfswageninrichting.
Voertuiguitrusting voor ambachtslieden, een timmerman met haar bestelwagen

Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim: Wandbekleding, Laadruimbekleding voor plafond & Bodemplaten.
Lading vastzetten: bedrijfswageninrichting voor bestelwagens

Ladingszekering

Zet lading en uitrusting vast met de beproefde sjorrails of met onze nieuwe C-Lash bevestiging.

Catalogus downloaden

Catalogus downloaden

Een bott vario3 bedrijfswageninrichting voor bestelwagens helpt u dagelijks zuinig te werken met uw servicewagen. Met bott vario3 bedrijfswageninrichting kunt u gereedschap en materiaal in uw bestelwagen opbergen, zodat u er snel en ergonomisch bij kunt.

De beschikbare legbordstellingen en andere bedrijfswageninrichtingen vindt u in onze catalogus. Kijk in ons downloadgedeelte voor een passende brochure van de fabrikant.

De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder! De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*