Bedrijfsvoertuig uitrusten

Alles binnen handbereik

Bedrijfsvoertuig uitrusten

Alles binnen handbereik

Uw klanten stellen hoge eisen voor de kwaliteit van uw werk. Onze dienstenmaatschappij verwacht een heel hoog niveau van klantendiensten en diensten na verkoop. Om aan deze eisen te kunnen voldoen hebt u de juiste uitrusting nodig. Een bott vario3 voertuiginrichting voor dienstvoertuigen helpt u uw opdrachten snel en efficiënt op te lossen. Het is uitstekende reclame voor u, wanneer u met onze hoogwaardige voertuiginrichting bij uw klanten een blijvende goede indruk maakt.

Dankzij de ordening in het bedrijfsvoertuig kunt u uw werk efficiënt en snel aanpakken. Dat motiveert ook uw personeel. De bott vario3 werkplaatsinrichting in uw bestelwagen bevat talrijke laden en koffers. Daarin kunt u veel gereedschap en kleine onderdelen op een systematische en veilige manier opbergen, zodat alles wat u nodig hebt binnen handbereik is.

bott vario Fahrzeugeinrichtung für Handwerker

Bedrijfsvoertuigen overzichtelijk ingericht

Bedrijfsvoertuigen overzichtelijk ingericht

De lichte en robuuste constructie van de bott vario3 voertuiginrichting zorgt voor de optimale verhouding tussen stabiliteit en lichtheid. Onze ontwerpers hechten veel belang aan de duurzaamheid en sterkte van onze producten. bott vario3 biedt de grootst mogelijke lading in uw voertuig, er wordt geen ruimte verspild. De talrijke innovatieve elementen voor het vastleggen van de lading zijn gemakkelijk te hanteren.

Met bott vario3 zorgt u voor passieve veiligheid in het verkeer - voor de bestuurder, andere mensen in het verkeer en de vracht. We voeren regelmatig crash- en veiligheidstesten uit in samenwerking met de auto-industrie en keuringsinstanties. Alle bott vario producten voldoen aan de actuele veiligheidsrichtlijnen in het verkeer, zoals bijvoorbeeld de norm ECE R44.

Bedrijfswageninrichting voor ambachtslieden, zijdelings uitschuifbare vloermodule voor de cirkelzaag

Wij werken al jaren nauw samen met arbeiders en wagenparkbeheerders, leasinggevers en autoproducenten. Hierbij hebben we relevante ervaring opgedaan in wagenuitrusting en het volledige proces. Op basis van deze ervaring configureren wij samen met u de juiste voertuiginrichting voor het ideale bedrijfsvoertuig. Hieronder valt het passende rekkensysteem voor uw werk. Of u nu een laadruimbekleding of meteen een uitgebreide binneninrichting met onze hoogwaardige gereedschapsrekken nodig hebt.

Zo zorgt bott ervoor dat de binnenbekleding en de optimaal ingedeelde opslagruimte in de gereedschapsinrichting perfect aangepast zijn aan het gewenste doel. Met bott vario3 krijgt u meer dan enkel een eenvoudig rek voor uw bestelwagen. Ons rekkensysteem voor dienstvoertuigen organiseert uw uitrusting in de inrichting zodanig dat u uw werkwijze en efficiëntie kunt verbeteren. We stellen een individuele voertuiginrichting samen naar uw wensen.

Of u de voertuiginrichting nu koopt of leaset, we geven u graag tips over de kosten. We ondersteunen u ook met onze diensten in verband met de voertuiginrichting, zodat u zich volledig op uw dagelijkse bedrijfsvoering en arbeid kunt concentreren. Samen vinden we de gepaste oplossing voor u.

Laadruimbekleding & Ladingszekering

Altijd veilig op weg met uw bedrijfswageninrichting.
Voertuiguitrusting voor ambachtslieden, een timmerman met haar bestelwagen

Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim: Wandbekleding, Laadruimbekleding voor plafond & Bodemplaten.
Lading vastzetten: bedrijfswageninrichting voor bestelwagens

Ladingszekering

Zet lading en uitrusting vast met de beproefde sjorrails of met onze nieuwe C-Lash bevestiging.

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder! De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*