Veel meer dan gewoon wat rekken in het voertuig

Veel meer dan gewoon wat rekken in het voertuig

Het valt meteen op dat de bott vario3 voertuiginrichting meer is dan enkele rekken in een auto. Met een binneninrichting van uw bedrijfswagen die individueel aangepast is aan uw verwachtingen, optimaliseert u uw workflow in uw mobiele werkplaats. Door het extreem lage gewicht bespaart u heel wat op brandstof.

Ons rekkensysteem biedt de perfecte inrichting van bestelwagens voor vakmensen met materiaalkasten en werkbanken. Door de nieuwe aangepaste afmetingen van het systeem benutten we de beschikbare ruimte nog beter. Geen centimeter ruimte wordt verspild!

Onze voertuiginrichting is universeel configureerbaar en biedt een groot aantal mogelijkheden voor het vastmaken van de lading. Bijzonder praktisch is ons nieuwe C-Lash System, waarmee u snel en gemakkelijk spanriemen aan rekken en materiaalbakken kunt bevestigen. Ook de laden in het rekkensysteem bieden veel goed gestructureerde opslagruimte. Een openklapbare werkbank met geïntegreerde bankschroef breidt de werkruimte uit aan de achterkant van het voertuig.

Bovendien bieden wij u een grote keuze aan accessoires aan voor uw voertuig, zoals bijvoorbeeld dakdragers. Neem maar eens een kijkje in onze catalogus!

je werkmaterialen snel bij de hand hebben

Voor elke behoefte de juiste oplossing: Ontdek de kant-en-klare modules van bott vario3 bedrijfswageninrichting in drie verschillende afmetingen: S, M en L. Bespaar tijd en profiteer van onze ervaring: onze startpakketten zijn uw aantrekkelijke alternatief voor individueel geplande bedrijfswageninrichtingen. U vindt een uitgebreide uitrusting voor verschillende gangbare voertuigafmetingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende branches weten wij precies wat belangrijk is bij een praktische bedrijfswageninrichting. Altijd alles in beeld: Met de bedrijfswageninrichting van bott kunt u of uw team snel en efficiënt werken omdat alles perfect georganiseerd is. Praktische bedrijfswageninrichtingen maken het gemakkelijker om het overzicht te bewaren, zodat alles altijd binnen handbereik is.

Starterpakketten

Starter-Paket-bott-vario3-L-2024.jpg

Oplossingen voor uw voertuig

Bij ons, alles in orde

Bij ons, alles in orde

U kunt al uw kleine onderdelen en benodigdheden systematisch opbergen in laden of in koffers - zoals de handige nieuwe Systainer3. Zo hebt u alles binnen handbereik en behoudt u steeds een perfect overzicht over uw materiaal. Met onze partners Berner en Festool bieden we onze klanten uitgebreide diensten en producten aan, die perfect afgestemd zijn op onze voertuiginrichtingen.

Met ons geperforeerd wandsysteem van perfo kunnen haken en houders voor uw werktuigen overal in het voertuig worden bevestigd. Zo is al het materiaal snel bereikbaar en overzichtelijk geordend.

Indien gewenst, kunnen we ook het laadvlak van de voertuiginrichting vergroten met een ondervloers systeem. De dubbele bodem breidt het systeem uit met laden, die van buiten ergonomisch bereikbaar zijn.

bott vario3 is optimaal aanpasbaar aan alle soorten bedrijfsvoertuigen: een bestelwagen, een open laadbak met of zonder dubbele cabine, een pick-up, een personenwagen als combi of met een gewone koffer, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen.

Voorbeeld voor schilders

Sectoren - Oplossingen

In onze planning doen we beroep op onze jarenlange ervaring. We bieden u graag voordelige, voor geconfigureerde voertuiginrichtingen aan voor alle sectoren en werklieden. Bijvoorbeeld: Sanitair/verwarming/airco, koeling, elektriciteit/elektronica, dierenartsen, hoefsmeden, landmeters, schrijnwerkers, meubelmakers, schoorsteenvegers, gebouwenreiniging, brandweer, politie, overheidsinstanties, ambulances, schilders, dakconstructie en nog veel meer.

De duurzame voertuiginrichting

De duurzame voertuiginrichting

U vindt een bott servicepartner in uw buurt. Hij plant samen met u de individuele inrichting van uw voertuig. De servicepartner verzorgt de binnenafwerking voor alle merken. Het vakkundig personeel zorgt voor maximale verkeersveiligheid van de uitrusting en zorgt er bij de montage en bevestiging aan de carrosserie voor dat de lasten optimaal verdeeld en opgevangen worden. De modules van onze voertuiginrichting zijn gemaakt uit aluminium, aangevuld met enkele elementen uit kunststof. Dit zorgt voor een erg laag gewicht maar toch een maximale sterkte.

Onze voertuiginrichting voldoet aan de relevante voorschriften voor belading en wordt regelmatig getest in crashtests. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles op zijn plaats blijft, ook bij een ongeval.

 

je werkmaterialen snel bij de hand hebben

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*

Kopen of leasen?

Kopen of leasen?

Onze partners ontwerpen en plannen uw inrichting exact volgens uw voorstellen en wensen en doen er alles aan om de aanschaf van uw voertuiginrichting zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het maakt niet uit of u die zelf of extern wilt financieren, u wordt niet-bureaucratisch begeleid bij alle stappen van het proces.

Of u de voertuiginrichting liever koopt of leaset, dat laten we aan u over. Wanneer het uw voertuig leaset, maakt de binnenafwerking deel uit van de leasing. We handelen alles samen met uw dealer af, zodat de administratieve kant voor u tot een minimum beperkt blijft.

Beratungsgespräch zum Thema Fahrzeugeinrichtung