Speciale uitbreidingen

Individuele oplossingen

Speciale uitbreidingen

Individuele oplossingen

Standaard kan iedereen - wij kunnen ook bijzonder. Om het even welke speciale eisen uw sector heeft voor de inrichting van uw bedrijfsvoertuig: Wij werken met plezier een individuele en flexibele oplossing uit voor u en adviseren u daarbij uitgebreid en deskundig over het gepast en veilig vastmaken van de lading.

Met bott vario3, bedrijfswageninrichting op maat.

U hebt de keuze

U hebt de keuze

Wij hebben een ruime ervaring in speciale inrichtingen voor bijvoorbeeld verschillende takken van motorsporten, mountainbike teams en talrijke andere ongebruikelijke toepassingen. Het maakt niet uit of u nu een eenvoudig rek nodig hebt of een individuele sectorspecifieke oplossing. Wij ondersteunen uw project, configureren samen met u de ideale inrichting en doen u een op maat gemaakt voorstel.

We plannen samen met u uw unieke uitbouw. We geven u uitvoerig advies en ontwikkelen samen met u de optimale oplossing, zodat u zich goed op uw werk kunt concentreren en dat op een rendabele manier kunt uitvoeren. De wens van de klant staat voor ons centraal. Indien nodig, produceren we unieke onderdelen om uw materiaal veilig en goed toegankelijk in de binnenuitbouw op te bergen. We configureren rekken, werkbladen en opslagsystemen volledig naar uw wens.

Eine Fahrzeug ausgestattet als Kommandozentrale.

Laadruimbekleding & Ladingszekering

Altijd veilig op weg met uw bedrijfswageninrichting.
Voertuiguitrusting voor ambachtslieden, een timmerman met haar bestelwagen

Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim: Wandbekleding, Laadruimbekleding voor plafond & Bodemplaten.
Lading vastzetten: bedrijfswageninrichting voor bestelwagens

Ladingszekering

Zet lading en uitrusting vast met de beproefde sjorrails of met onze nieuwe C-Lash bevestiging.

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder! De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*