De slimme oplossing voor de manuele montage

De slimme oplossing voor de manuele montage

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig meubel zoals een inpaktafel, een los werkstation, een informatiebord zoals lean point of een compleet werktafelsysteem voor uw elektronicaproductie, avero kan modulair aan uw eisen worden aangepast.

De avero werktafels zijn zowel geschikt voor individuele werkplekmontage als voor productielijnen, verbonden via rollenbanen samen met bijpassende trolley. Met avero kunnen handmatige werkplekken in uw productie worden ingericht als ergonomisch optimale werkplekken.

Met het avero werkpleksysteem kunt u uw montagewerkplekken inrichten volgens de nieuwste inzichten en blijft u klaar voor de toekomst. Integratie in de materiaalstroom is voor u eenvoudig en flexibel. Als fabrikant van werkpleksystemen, bedienings- en bedrijfswageninrichtingen hebben wij jarenlang ervaring opgedaan, vooral met betrekking tot de verbetering van arbeidsprocessen en -omstandigheden. Wij zorgen ervoor, dat u efficiënt kunt werken.

Slimme oplossingen voor handmatige assemblage

... altijd up-to-date bij ons

... altijd up-to-date bij ons

Systemen met één of meerdere stations, montage- of transportlijnen en onderdelenwagens, kunnen flexibel worden samengesteld uit een paar verschillende componenten. Dankzij de speciale verbindingstechniek van avero kunt u stalen seriedelen combineren met modules van aluminium profielen. Op het gewenste station kunt u op een overzichtelijke en handige manier kiezen waar u allerhande apparatuur plaatst, op de geperforeerde geperforeerde panelen en de ergonomisch verstelbare planken.

Met digitale hulpsystemen kunnen fouten bij de assemblage worden voorkomen.

Oplossingen voor uw installatie

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*