U heeft een bedrijf ...

U heeft een bedrijf ...

Met onze bedrijfsuitrusting beschikt u over de beste voorwaarden om efficiënt te werken. Onze competente planners/inrichters gaan graag in op uw individuele aanvragen/wensen. Op die manier wordt uw bedrijfsuitrusting optimaal aangepast aan de processen in uw werkplaats.

Met cubio ladekasten, werkbanken en systeemkasten bieden wij u een unieke, modulaire/ moderne werkplaatsinrichting die wij geheel volgens uw ideeën configureren. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit kenmerken cubio, zodat u op lange termijn/ langdurig ensystematisch efficiënt kunt werken.

De cubio werkplaatsinrichting geeft vorm aan de uniforme uitstraling van uw werkplaats. Het consistente ontwerp met uniforme systeemafmetingen biedt u veelzijdige configuratie- en ontwerpmogelijkheden.

Bedrijfsuitrusting voor industrie, productie en handel

... wij bieden de oplossing

... wij bieden de oplossing

Ons cubio-systeem en onze kastenbanken creëren de beste voorwaarden voor orde, structuur en netheid in uw bedrijf. De robuuste/slijtvast constructie van cubio werkbanken gaat tientallen jaren mee - zelfs als u ze elke dag intensief gebruikt. Met de hoogwaardige cubio werkplaatsuitrusting van bott verwezenlijkt u de hoge kwaliteit van uw diensten.

Met cubio wordt uw werkplaats een aantrekkelijke werkplek. Met omvangrijke toebehoren en aanbouwframes kunt u cubio system en kastenwerkbanken flexibel uitbreiden en aan uw individuele behoeften aanpassen.

Advies en informatie voor werkplaats- en fabrieksapparatuur

Oplossingen voor uw bedrijf

Goed georganiseerd met de cubio-workshopapparatuur

Ambachtelijke Werkplaats

Inrichting van uw werkplaats in handwerk, nijverheid en industrie. Werkbanken, ladekasten, wandkasten, acculaadkasten en nog veel meer.
cubio werkplaatsinrichting

Werkplaats Voor Motorvoertuigen

Geavanceerde systeemapparatuur/systeeminrichting voor servicewerkplaatsen in de auto- en motorbranche. Vloeistof-, stroom- en persluchtvoorziening, werkbanken, werkplaatswagens en meer.
cubio systeemkasten zijn geschikt voor de inrichting van uw werkplaats in de service- en productieruimtes. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Klantenservice / Productie

Geavanceerde opslagoplossingen met optionele diefstalbeveiliging. Stalen kasten, maatoplossingen zoals CNC-opslag, acculaadkasten en meer.

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*