Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim

Laadruimbekleding

Oplossingen voor de bescherming van het laadruim

De basisuitbreiding van bott beschermt het laadruim van uw nutsvoertuig tegen slijtage bij dagelijks gebruik. Dit omvat een bodembedekking, wandbekleding en indien gewenst ook een plafond. Het robuuste en duurzame materiaal beschermt langdurig de waarde van uw voertuig. Antislipoppervlakken en bescherming van de randen aan de deuren zorgen bovendien voor veiligheid.

Onze zijwandbekledingen zijn naar keuze gemaakt van recycleerbare kunststof of aluminium met perfo geperforeerde roosters.

Bodemplaten

Bodemplaten

De bekleding van het laadruim van de bestelwagen begint met de bodemplaat. De bott vario bodemplaat wordt veilig op de bodem van het laadruim van uw dienstvoertuig bevestigd. De rekken van de bott vario3 voertuiginrichting worden hierop verankerd om bij een ongeval de grootst mogelijke veiligheid te verzekeren.

De bott vario bodemplaat heeft een antislipbekleding, zodat u steeds stevig op uw benen staat, ook bij nat weer. Onze als accessoire beschikbare rubberen matten, zogenaamde antislipmatten, verhinderen bijkomend het wegschuiven van de lading. Door de bekleding van het laadruim heeft de bott vario bodem echter al zonder afzonderlijke matten een hoge wrijvingscoëfficiënt en daardoor een hoog niveau van veiligheid. Aan de opstap versterken wij desgewenst de rand van de houten bodem met een bescherming uit aluminium. Voor het transport van gasflessen integreren we voor u graag ook vakkundige ventilatie in de bodem en het dak van uw bestelwagen.

 • lichte en vochtafstotende 12 mm bodem uit multiplex berk
 • bovenkant: robuuste en antislip kunstharslaag met bott patroon
 • onderkant: kunstharslaag met glad oppervlak
 • zijkanten: geprofileerd, vochtafstotend, grijs gekleurd en met aluminium bescherming aan de deuren
 • bij een bodem met rails is de bescherming aan de zijkant algemeen geïntegreerd
 • emissieklasse E1 volgens EN 717-2 / Antislip R10
 • Taberwaarde > 500
 • incl. bevestigingsmateriaal
 • overwegend vereenvoudigde montage mogelijk met klemhouders
bott vario Bodenplatten sind rutschfest und bieten ein hohes Maß an Sicherheit.

Wandbekleding

Wandbekleding

We bieden u vele elementen aan voor de laadruimbekleding van uw bestelwagen. Dat verhindert deuken, oneffenheden en krassen aan de binnenkant. De uitbreiding met binnenbekleding beschermt de lak en dus ook de waarde van uw voertuig. De wandbekleding van bott is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: uit recycleerbaar kunststof of uit aluminium met een perfo gatenrooster, waaraan u materiaalhouders uit ons perfo programma kunt bevestigen. Naast de laadruimbekleding vindt u in ons programma ook vensterroosters voor het laadruim.

Oplossingen voor laadruimtebescherming van bestelwagens

Laadruimbekleding voor plafond

Laadruimbekleding voor plafond

Een plafond maakt uw laadruimbekleding compleet. Bijkomende rails voor bevestiging van montagerails zijn hier gemakkelijk te integreren - ook inclusief LED-verlichting. Uitgebreide verlichting in het laadruim maakt het werk ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat gemakkelijker. We geven u advies over de mogelijkheden voor een optimale verlichting van het laadruim.

 • Voorgevormde dakbekleding uit recycleerbaar polypropeen (vario protect)
 • kanaalplaten van 4 mm dik met een gestructureerd oppervlak aan een kant
 • Kleur: lichtgrijs (RAL 7035)
 • UV-bestendig, licht gewicht, corrosievrij, geen waardeverlies, bestand tegen chemicaliën
 • gemakkelijk schoon te maken
 • incl. bevestigingsmateriaal
Laderaumschutz nach Maß: Konturgefräster Dachhimmel mit 4 mm dicken Hohlkammerplatten und mehr.

Aanvragen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Verklaring van toestemming / Privacybeleid*