Bedrijf

Bedrijf

Het Bott-concern ontwikkelt en produceert bedrijfswageninrichtingen, fabrieksuitrustingen en werkpleksystemen op drie Europese locaties. bott levert zijn producten wereldwijd aan afnemers in industrie en handel. De nadruk ligt op efficiënt werken in productie, service en assemblage.

Het hoofdkantoor van het concern is gevestigd in de oprichtings- en produktievestiging in Gaildorf (Duitsland). Daarnaast worden producten vervaardigd in Bude (Groot-Brittannië) en Tarnazsadany (Hongarije). Met verdere verkoopmaatschappijen in Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken en Italië, en met licentiepartners en importeurs over de hele wereld, biedt bott een uitgebreid servicenetwerk en reageert het individueel op lokale behoeften - van planning tot installatie.

Bott Administratiegebouw

Bedrijfsdoelstellingen en grondbeginselen

  1. Als jarenlange wereldwijde partner leveren wij consequent producten, diensten en oplossingen van hoge kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor een uitzonderlijke klantervaring.
  2. In een verbonden wereld bieden wij slimme werkplek- en mobiliteitsoplossingen voor vakmensen en bedrijven die op zoek zijn naar een grotere operationele efficiëntie of gewoon een beter gebruik van de ruimte.
  3. Om dit doel te bereiken, combineren wij onze hoogwaardige en innovatieve producten en diensten met nieuwe technologieën om toonaangevende geïntegreerde oplossingen te creëren op basis van een grondige kennis van de behoeften van de klant.
  4. In een snel veranderende wereld moeten we wendbaar en flexibel zijn. In een dynamische omgeving leren wij voortdurend bij, werken wij internationaal en ontwikkelen wij nieuwe dingen. Dit stelt onze werknemers en andere belanghebbenden in staat bij te dragen tot ons gemeenschappelijk succes en er zelf de vruchten van te plukken.
  5. Wij streven ernaar een geweldige werkgever te zijn en onze werknemers te helpen groeien en ontwikkelen. Wij moedigen ondernemerschap aan en waarderen de voordelen die uiteenlopende ervaringen opleveren.
  6. Als familiebedrijf steunen wij op een solide basis, handelen wij verantwoordelijk, met oog voor kwaliteit en milieu, en plannen wij voor de lange termijn. Wij zetten ons in voor een zorgvuldig gebruik van alle soorten middelen. Wij verhogen de waarde van de onderneming en leveren daarbij een positieve bijdrage aan de samenleving. Naleving van alle relevante wetten en voorschriften is voor ons een vanzelfsprekendheid.