Kleine en grote vloten uitrusten

Bent u wagenparkmanager en zoekt u het ideale rekkensysteem voor de bestelwagens in uw service fleet? De professionele bott vario3 voertuiginrichting is perfect voor de standaardisering van uw vloot. Met de perfecte en duurzame inrichting van uw wagenpark kan de lading vlot en gebruiksvriendelijk vastgemaakt worden en gereedschapskoffers, machines, benodigdheden en kleine onderdelen systematisch en veilig weggeborgen. Dat vereenvoudigt het management van uw wagenpark en helpt u voordelig en efficiënt te werken. Voor om het even welk project: Met onze modulesystemen bent u klaar voor alle uitdagingen.

Vloten naar uw behoeften ingericht

Wanneer u meer verwacht dan enkel de installatie van een voertuiginrichting, bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons vanaf het begin goed opgevangen - van de planning, over de uitvoering tot de levering van uw service fleet. Wij installeren voor u elektronische componenten en veel andere toebehoren. U krijgt bij ons bijvoorbeeld moderne oplossingen uit het IoT-bereik (Internet of Things) en de intralogistiek in de voertuiginrichting voor het optimaliseren van uw processen en workflow. Samen met u bouwen we aan het efficiënte wagenparkmanagement van de toekomst. Samen vinden we de gepaste oplossing voor uw wagenpark!

U profiteert bij ons van meer dan 30 jaar ervaring in het uitrusten van wagenparken van uiteenlopende groottes. Met deze deskundigheid kunt u uw dagelijkse opdrachten efficiënt afhandelen. Veel elementen voor het vastleggen van de lading bieden u dagelijks een praktisch voordeel en sparen tijd en geld. U krijgt van ons uitgebreid advies over de details en een individuele planning van de voertuiginrichting voor uw wagens.

 

Naast de bott vario3 voertuiginrichting krijgt u bij ons indien gewenst uitbreidingen van de elektronica in uw wagens en een sticker op uw wagens. Bovendien bieden we u speciale inrichtingen, bijkomende uitrusting, een opschrift op de bestelwagen, transport en vergunningen. Laat u overtuigen door onze uitgebreide internationale Full Service!

Advies en ondersteuning

We geven u nuttige tips over welke voertuigen in het wagenpark het best geschikt zijn voor uw opdrachten en welke componenten belangrijk zijn in uw voertuiginrichting. Onze experts plannen uw uniek voertuigconcept en houden hierbij rekening met alle daarbij horende factoren zoals productiviteitsverhoging, ergonomie, functionaliteit en overzicht. Dit doen we voor zowel elektrische als traditionele voertuigen.

Risicomanagement

Als gecertificeerde uitbouwpartner werken we nauw samen met de autoproducenten. De bott vario voertuiginrichting heeft ontelbare crashtests met succes doorstaan en is gecertificeerd met het Duitse GS-keurmerk. Dat betekent maximale veiligheid voor de bestuurder en minimaal risico voor de wagenparkbeheerder.

Image

Uitgebreid netwerk in de industrie

Door ons groot netwerk, onze samenwerkingen en onze jarenlange partnerschappen met autoproducten en leasingfirma’s krijgt u bij ons een individuele one-stop-shop oplossing. Het maakt niet uit of u nu kiest voor een geleasede vloot of de wagens liever aankoopt. Wij brengen u op de hoogte van trends en doorlopen alle nodige stappen voor u. Wij rusten al lang grote service fleets uit voor bekende Duitse ondernemingen.

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

Invalid Input

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input