Overzicht en veiligheid

Uw werk vergt alles van uw wagen? Hij moet robuust en sterk zijn? Dan hebt u een duurzame voertuiginrichting van de beste kwaliteit nodig. Dan bent u bij ons aan het goede adres. U krijgt van ons een individuele offerte voor een bott vario3 voertuiginrichting, die perfect aangepast is aan uw noden. Bovendien krijgt u nuttige tips over uw voertuiginrichting. Wij configureren die individueel naar uw noden - optimaal aangepast aan uw vak of bedrijf.

De mobiele werkplaats

U kunt als alternatief voor de individueel geconfigureerde inrichting ook elementen uit ons aantrekkelijk modulesysteem uitkiezen. De voorgeconfigureerde module is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Ze biedt u een uitstekende functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De inrichting is gemaakt uit aluminium. Dat heeft een laag gewicht en is bovendien zeer sterk en duurzaam.

Bij ons krijgt u niet enkel een inrichting in uw voertuig. We ondersteunen u ook met onze diensten in verband met de voertuiginrichting, zodat u zich volledig op uw job kunt concentreren. De bott vario3 voertuiginrichting biedt u de beste voorwaarden voor een gesofisticeerd kwaliteitsmanagement in uw beroep.

Doordacht tot in de kleinste details

Met de bott vario3 voertuiginrichting organiseert u uw opslagruimte in uw bestelwagen op een optimale manier. Hij biedt overzichtelijke ruimte en ergonomisch bereikbaar materiaal. Op deze manier optimaliseert u de processen in uw bedrijf en maakt u het vastmaken van de lading vanzelfsprekend.

De binneninrichting in een voertuig zorgt voor een veilig vastgemaakte lading en efficiëntie bij de dagelijkse arbeid. Zo spaart u tijd, geld en vooral: u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Met een bott vario3 voertuiginrichting bent u voor lange tijd voordelig onderweg.

De bottBoxen en servicekoffers zijn praktisch en robuust. Ze bieden orde en een flexibele organisatie zodat u bij uw interventies altijd alle gereedschappen, materialen en nodige techniek ter beschikking hebt. We integreren ook toebehoren zoals moderne uitbreidingen aan de elektronica in de wagen. Zo helpen we u met het digitaliseren van uw werkverloop. Met ons bent u klaar voor de toekomst.

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

Invalid Input

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input