Ophanghaken

perfo uit bott zorgt voor efficiëntie en orde op de werkplek. Het systematisch ter beschikking stellen van gereedschappen en kleine onderdelen zorgt voor een snelle toegang ertoe. perfo biedt een uniform systeem met talrijke verschillende perfo haken en gereedschapshouders.

De perfo geperforeerde platen zijn bijzonder geschikt voor montage aan de muur of op de werkbank. Bovendien bieden vrijstaande perfo Racks en perfo Mobile vele mogelijkheden voor flexibele positionering van gereedschappen en materialen. Bovendien kunnen de perfo geperforeerde of gegroefde platen worden geïntegreerd op kubuskasten en werkplaatswagens. Bij de bott vario bedrijfswageninrichting is het perfo-rooster standaard op de zijpanelen aangebracht. Bovendien kan de binnenwandbekleding of de scheidingswanden van het voertuig worden voorzien van perfo-roosters.

Eén systeem - eindeloze mogelijkheden

U kunt een grote verscheidenheid aan gereedschapshouders bevestigen aan de perfo geperforeerde platen en platen met sleuven: Legborden, opbergdozen, boorhouders, beugelhaken, dubbele haken, draadmanden, haken, magnetische houders, papierrolhouders, slanghouders, gereedschapshaken of gereedschapsklemmen. Verschillende assortimenten houders vervolledigen het gamma.

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input

perfo_kfz_werkstatt.jpg