Kleine onderdelen perfect georganiseerd

De bottBox is een bekroonde innovatie van bott: hij ordent kleine onderdelen en maakt ze praktisch toegankelijk. bott ontwikkelde dit product voor gebruik in de industrie, in de werkplaats en in de servicewagen.

 

Het kijkvenster van de bottBox kan worden verwijderd en naar achteren worden verplaatst. Op deze manier verdeelt het venster kleine onderdelen. Het materiaal kan gemakkelijk worden verwijderd uit het voorste gedeelte van de bottBox: De bottBox als grijpbak. Met de gekleurde clips aan de voorkant kunnen de flessenboxen systematisch op het rek worden geplaatst. De bottBox kan ook op de achterkant worden geëtiketteerd. De bottBox als visuele opbergdoos of materiaaldoos.

 

Zo past de bottBox zowel in een cubio systeemkast, in de bott vario bedrijfswageninrichting of op een avero werkpleksysteem. De bottBox ontving in 2015 de iF Design Award en de Red Dot Award voor zijn innovatieve functies en uitzonderlijke productontwerp.

Eén systeem - eindeloze mogelijkheden

De bottBox is ideaal om kleine onderdelen netjes en georganiseerd te bewaren. Schroeven, moeren, sluitringen en andere verbruiksmaterialen kunnen systematisch en overzichtelijk worden opgeborgen.

U kunt hem gebruiken als materiaalbak, open opbergbak of grijpbak. Met de uitgebreide accessoires zoals deksels of tussenschotten is de bottBox zeer veelzijdig. Het werd in 2015 bekroond met de RedDot Award en de iF Design Award voor zijn unieke productontwerp.

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input

bottBox_Detailbild.jpg