Oplossingen voor laadbakken, pick-ups en personenwagens

Wie vaak met een bestelwagen met open laadbak rijdt, weet dat het soms een uitdaging is de lading en de uitrusting goed vast te maken. Met de opbouw voor laadbakken bottTainer bieden we u hierbij de nodige hulp. De hoogwaardige transportbox voor lichte vrachtwagens organiseert de opslagruimte perfect. De kist voor laadbakken zorgt voor overzicht over uw gereedschap, machines en kleine onderdelen in uw laadbak - zowel bij enkele als bij dubbele bestuurderscabines.

Alles overzichtelijk weggeborgen.

De robuuste structuur geeft de container een hoge stabiliteit. bott maakt de zijkanten en de bodem van de gereedschapskist uit veerkrachtige gegalvaniseerde staalplaten, de randen zijn bijkomend verstevigd. De bescherming tegen opspattend water houdt de inhoud van de opslagboxen droog. Met het tweepuntsslot is de transportdoos veilig afgesloten. De bottTainer is beschikbaar voor verschillende inrichtingen, zowel voor uw bestelwagen met laadbak als voor uw pick-up. Het is de perfecte grote gereedschapskoffer voor op een laadbak.

bott biedt praktische hulpmiddelen aan om uw lading op uw laadbak vast te maken, zoals stevige doeken om uw lading vast te leggen op de laadbak. Daarmee legt u los materiaal beduidend beter vast op de open laadbak dan met een traditioneel net met grote gaten. We hebben het luchtdoorlatende maar uiterst sterke zeil ontwikkeld om bijvoorbeeld fijn zand of groenafval goed op de laadbak vast te houden. Kleine en lichte voorwerpen blijven zo ook bij sterke wind of plots remmen veilig op de laadbak liggen. Het zeil van bott biedt bovendien het grote voordeel dat van buitenaf niet zichtbaar is wat eronder ligt. Zo beschermt u uw laadbak ook tegen diefstal.

Doordacht tot in de kleinste details

 

Bij een pick-up met inrichting voor ambachtslui bied een ondervloermodel veel opslagruimte. De grote volledig uitneembare laden bieden een ergonomisch verantwoorde toegang tot het materiaal, zodat u zich niet met veel moeite in het voertuig hoeft te bukken. Met deze perfecte uitbreiding voor naverkoopdienst is het eenvoudig om orde en een perfecte organisatie te bewaren in de kleinste ruimtes. Met of zonder dak.

 

Op het bovenste niveau van de inrichting met een bott ondervloermodel kunt u grote vracht vastleggen. De robuuste houten bodemplaat heeft een slipvrij oppervlak. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om extra toebehoren erop te bevestigen, zoals rails om de lading vast te maken en volledig uitneembare vloerstukken. De bott ondervloermodellen zijn individueel uit te rusten met laden, Euroboxen of planken. De veelzijdige indeling van de laden zorgt voor een overzichtelijke ordening.

Contact

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

Invalid Input

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input