De compacte bestelwagen

Image

Vooral in de stad zijn kleine voertuigen ideaal. De compacte afmetingen van minibusjes of kleine bestelwagens zijn uitermate geschikt voor het verkeer in de stad: ze zijn wendbaar en hebben weinig parkeerplaats nodig. Daarenboven kunnen kleine bestelwagens ondanks hun compacte design op een veilige manier veel laadruimte bieden. Het komt neer op de juiste voertuiginrichting.

 

Kleine bestelwagens laten een grote nuttige last toe en bieden voldoende laadruimte voor snelle inzet in een stedelijke omgeving. Een laag verbruik met toch voldoende laadvolume maken van kleine bedrijfsvoertuigen zoals bestelwagens veelzijdige hulpmiddelen. Een ombouw van dergelijke voertuigen tot een dienstvoertuig is daarom bijzonder geschikt voor ambachten en diensten na verkoop.

 

Aangezien deze compacte wagens onder de categorie voertuigen met een maximaal totaalgewicht van 3,5 ton vallen, gelden ze als personenvoertuigen en mogen ze bestuurd worden met een rijbewijs B. Bovendien zijn kleinere bestelwagens milieuvriendelijk, aangezien hun verbruik vergelijkbaar is met dat van een personenwagen.

Groter dan je denkt

Voor handelaars zijn kleine bestelwagens erg aantrekkelijk en voordelig. Wie verschillende soorten voertuigen met elkaar vergelijkt, vindt al snel de passende oplossing. Ook elektrische kleine bestelwagens worden steeds vaker gebruikt voor steeds grotere afstanden. We bieden u voor alle gangbare modellen en fabrikanten de perfect passende bott vario3 voertuiginrichting.

Indien gewenst, kunnen we de laadruimte uitbreiden met een extra niveau. Onze ondervloerse oplossing omvat een dubbele bodem, waarin zich laden bevinden. De inhoud is zo van buiten ergonomisch verantwoord bereikbaar De laadruimbekleding beschermt de binnenkant van uw voertuig en behoudt lang zijn waarde. Geïntegreerde rails aan de zijwanden bieden veel mogelijkheden om uw vracht vast te leggen.

De beschikbare inrichtingsoplossingen voor uw voertuig kunt u bekijken in onze catalogus.

De bott vario3 voertuiginrichting wordt regelmatig getest in crashtests. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles op zijn plaats blijft, ook bij een ongeval. Onze voertuiginrichting voldoet aan de relevante voorschriften voor het beveiligen van de lading.

De montage en bevestiging van onze voertuiginrichting aan de carrosserie van uw kleine bestelwagen gebeurt door onze opgeleide en gecertificeerde vaklui. De G-krachten die ontstaan bij plots remmen, worden optimaal verdeeld en opgevangen. Alles blijft op zijn plaats en is ook na extreme belasting nog steeds gemakkelijk bereikbaar. De modules van onze voertuiginrichting zijn gemaakt uit aluminium, aangevuld met enkele elementen uit licht kunststof. Dit zorgt voor een erg laag gewicht voor een uitstekende sterkte.

Laat u adviseren door een bott servicepartner in uw buurt om uw perfecte inrichting te vinden!

Kopen of leasen?

We ontwerpen en plannen uw bott vario3 voertuiginrichting exact naar uw visie en wensen. Dat omvat ook een goed doordachte en efficiënte uitvoering van uw inbouw. We houden ons bezig met alle nodige stappen, zodat u zelf zo weinig mogelijk hoeft te regelen voor de aankoop van uw voertuiginrichting. Het maakt niet uit of u die zelf of extern wilt financieren, wij begeleiden u bij alle stappen van het proces.

De kostprijs wordt afbetaald over de gebruiksduur van de voertuiginrichting. Of u de voertuiginrichting liever koopt of leaset, dat laten we aan u over. Wanneer het uw voertuig leaset, maakt de binnenafwerking deel uit van de leasing. We handelen alles samen met uw dealer af, zodat de administratieve kant voor u tot een minimum beperkt blijft.

Een vraag stellen

Wilt u meer informatie, advies of teruggebeld worden over de bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

Invalid Input

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input