Werkplaatsuitrusting voor auto's en motoren

De duidelijke rangschikking van de gereedschappen en de snelle toegang ertoe zijn essentieel voor economisch werken. Wij helpen u om de efficiëntie in uw bedrijf te verhogen. Met cubio heerst er orde in uw bedrijf. Het consequente cubio-design en de uniforme systeemafmetingen geven de cubio bedrijfsuitrusting een esthetische en hoogwaardige uitstraling.

De cubio Service productlijn bevat modules die wij expliciet voor het onderhoud van voertuigen hebben ontwikkeld. Daartoe behoren eenheden voor de verwijdering van olie, lucht en water of voor de verwijdering van recycleerbare materialen. Oppervlakken en materialen zijn uiteraard benzinebestendig.

Ons dienstenpakket omvat analyse, planning, productie en montage van de bedrijfsuitrusting. Met onze bedrijfsuitrusting streven wij ernaar u te ondersteunen bij het bereiken van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde.

Eén systeem - eindeloze mogelijkheden

Wij bieden u cubio werkbanken op wielen of stationair, zodat u zo mobiel en flexibel mogelijk bent in uw werkplaats. Bovendien kunt u een cubio system werkbank precies aan uw behoeften aanpassen. U kiest zelf het werkblad, in roodbeuken of beuken multiplex.

De cubio systeemkasten en cubio ladekasten kunnen ook volgens uw behoeften worden geconfigureerd. Verdeelschotten en insteekwanden zorgen voor orde in de laden. perfo geperforeerde panelen en de houders zorgen voor organisatie en orde van uw gereedschap.

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input

bc_ref_Hyundai_04.jpg