Ergonomisch werken

Tegenwoordig wordt steeds meer aandacht besteed aan het fysieke en mentale welzijn van werknemers - en dat is niet voor niets. Dit maakt de werksfeer niet alleen meer ontspannen en aangenamer, maar verhoogt ook de productiviteit. Een eerste stap in die richting is een aangename en gevarieerde werkplek. Onze montagewerkplekken garanderen ergonomisch werken. Beveilig de werkplek van de toekomst.

 

Met avero van bott zorgt u voor efficiëntie, ergonomie en veiligheid op uw werkplekken. De hoogte van de legborden van het avero werkpleksysteem kan zonder gereedschap naar wens worden ingesteld: In hoogte verstelbare montagetafels maken een ergonomisch gunstige lichaamshouding van de werknemer op de werkplek mogelijk. De flexibele instelling van de werkhoogte houdt zowel lichaam als geest fit.

Eén systeem - oneindig veel mogelijkheden

Zowel in industrie als in productie zijn de eisen voor de inrichting van de werkplek bij handmatige montage tegenwoordig aanzienlijk toegenomen. Met het flexibele avero modulaire systeem bent u goed uitgerust voor de voortdurende verandering in de productie. avero werktafels zijn naar keuze elektrisch of met een handkruk in hoogte verstelbaar. Wanneer u samen met onze experts plant, kunt u de montagewerkplekken inrichten volgens uw behoeften en aanpassen aan uw processen. Wij bieden u ook voorgeconfigureerde werkstations, zoals verpakkingstafels. Op verzoek kunnen wij uw montagetafel ook volledig in ESD-uitvoering leveren.

avero biedt veel meer mogelijkheden dan een eenvoudige werkbank. Draaibare frames plaatsen gereedschap en materiaal in de buitenste grijpzones links en rechts van uw werknemer over een groot oppervlak. Onze tafelbladen zijn bijzonder robuust en duurzaam.

Daarnaast biedt ons uitgebreide assortiment accessoires u vele praktische mogelijkheden voor het organiseren van gereedschap en apparatuur op uw individuele werkpleksysteem.

Bent u klaar voor duidelijkere werkplekken, betere arbeidsomstandigheden en een hogere productiviteit in uw bedrijf? Kom dan met ons praten. Wij zullen u uitgebreid adviseren en samen met u de beste oplossing voor uw behoeften vinden. U kunt natuurlijk de verschillende modellen en varianten ter plaatse bekijken om een betere indruk te krijgen. Wij zullen met plezier al uw vragen beantwoorden. Stuur ons uw aanvraag!

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input

avero_einzelplatzergonomisch.jpg