Stroom uit één contactpunt bij handmatige montage

Ons avero werkpleksysteem kan worden ontworpen als een enkel werkstation of worden gecombineerd om assemblagelijnen te vormen. Afhankelijk van uw specifieke eisen, kunnen wij uw moderne assemblagelijn plannen als een rechte lijn, U-vorm, cirkel of naar gelang de plaatselijke omstandigheden. De werkstukdrager wordt via rollenbanen van station naar station getransporteerd. Van het picken van de onderdelen tot het controleren van het werkstuk, avero zorgt voor een constant hoge productkwaliteit. Voorraadkarren en FIFO-rekken zorgen voor een continue aanvulling en een snelle materiaaltoevoer naar de assemblagelijn. Dit maakt avero tot het ideale systeem voor de assemblage van multivariante producten met vaak wisselende componenten.

 

Als fabrikant van montagewerkplekken hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Met onze volledige knowhow zorgen wij voor een optimale planning en ontwerp van uw assemblagesysteem.

Een systeem - oneindig veel mogelijkheden

Het modulaire ontwerp van de avero assemblagelijnen maakt de eenvoudige integratie van veel verschillende componenten mogelijk. Naast de elementen voor de geleiding van de werknemers kunnen ook de handgereedschappen op een overzichtelijke manier worden aangebracht. Op deze manier kunnen processen efficiënt worden geïmplementeerd volgens de lean principes. perfo geperforeerde platen met gereedschaphouders evenals de bottBoxen organiseren gereedschap en materiaal efficiënt en netjes op het avero werkpleksysteem in de productie.

U kunt de afzonderlijke stations in uw industriële productielijn flexibel en ergonomisch inrichten. De werkstukdrager wordt verder getransporteerd via rollenbanen. Met onze etagewagens en FIFO-rekken kunt u de materiaalstroom optimaal organiseren. Van het pakken van de onderdelen tot het inspecteren van het werkstuk, met avero kunt u alle processen in uw handmatige assemblage optimaliseren.

Contact

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul alstublieft uw voornaam in.

Vul alstublieft uw achternaam in.

Vul alstublieft de naam van uw firma in.

Voert u alstublieft de straat en het huisnummer in.

Voert u alstublieft uw postcode in.

Voert u alstublieft de plaatsnaam in.

Vult u alstublieft uw E-Mailadres in.

Vult u alstublieft uw telefoonnummer in.

0/1000

Invalid Input

U moet de Verklaring van toestemming van het Privacybeleid veld bevestigen.

Bevestigt u alstublieft de privacyverklaring.

Captcha
Invalid Input

avero_Duering_01_mit_Person.jpg